Allimac Zac (56) - Stall Callimac

Search
Go to content

Main menu:

Allimac Zac (56)

Nuvarande hästar

ALLIMAC ZAC (56)

val f-94 br ca 164 cm sv hbl e. Little Q u. Dark Sensation 17800 e. Labrador - Gaspari.

Lillebror till Allimac Zappa.

Född hos Camilla, när hon arbetade på Mölndals Ridhus. Han blev "adopterad" av Nanni, så han hade två mammor när han var liten. Tyvärr hade Sessi (Dark Sensation) lite svårt att uppfostra honom, eftersom Nanni var högre i rang och han tog sin tillflykt hos henne. Så han blev ganska bortskämd som liten. Han var lite sen i utvecklingen, och kastrerades därför först på våren som 3-åring.

Klass I som föl.

En spelevink som aldrig blir vuxen och älskar uppmärksamhet. Gillar att hoppa men tycker dressyr är lite långtråkigt. Kan ibland bli lite väl sprallig på uteritterna på vintern, sommartid är han betydligt lugnare.

Som 4-åring kvalade han till semifinalen i 4-årschampionatet hoppning. Därefter var tanken en tävlingskarriär i hoppning, men eftersom Camilla skadade knäet fick det bli dressyrtävlingar i stället. En bra läromästare, framför allt i hoppningen, som verkligen är Zacs "grej".

Utbildad Msv dressyr, tävlat LA:5 och har placeringar i LC. Hoppade lätt 130 banor på träning när han var igång för fullt, men är bara tävlad 110, med placeringar i 100. Inte tävlad så mycket men har 12 placeringar t o m 100 hoppning och LC dressyr 1998-2003.

 
Back to content | Back to main menu